John Deere a Precision Planting új tulajdonosa

Forrás: Werkbild

John Deere és Monsanto

A Deere & Company és a Monsanto-leánycége a The Climate Corporation megállapodott arról, hogy a John Deere átveszi a Precision Planting LLC-t, és a Climate FieldViewTM webplattformot exkluzív módon, majdnem valós időben ellátja a MyJohnDeere.com munkaadataival.
Az együttműködés célja az adatokon alapuló, digitális mezőgazdaság (Smart Farming) előnyeinek maximalizálása a táblán keletkező adatok egyszerű rögzítésével és az adatok nagy sűrűséggel történő feldolgozásával és továbbításával.

Legnyitottabb plattform

John May, a John Deere AMS és információtechnológiáért felelős elnöke az átvétellel kapcsolatban kiemelte, hogy ez az ügylet tovább erősíti a John Deere pozícióit a mezőgazdaság digitalizációjában, mert a Precision Planting kiegészítő eszközei további termékekben és piacokon is megjelenhetnek. Ennek pozitív hatása lesz az iparág legnyitottabb plattformjának a MyJohnDeere.com megoldásnak a további fejlődésére is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .