Impresszum

A Smart Farming blog célja a digitális mezőgazdasággal kapcsolatos információk gyűjtése és megosztása. Azt szeretnénk, hogy ez a blog egy központi gyűjtő- és vitahellyé váljon minden a Smart Farming fogalomkörrel kapcsolatos kérdésben. Az egész gazdaság, mind az ipar, mind a mezőgazdaság digitalizációja most kezdődik, de jelentősége csak egy új ipari forradalom mértékével mérhető. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy mind a fogalmakkal, mind a trendekkel tisztában legyünk és egy kicsit a jövőbe is lássunk. Ez egy hihetetlenül kalandos utazás lesz, ahol a digitalizáció előnyei mellett, annak mellékhatásairól és veszélyeiről sem fogunk hallgatni. A technológiai fejlődés nélkülünk is végbemegy, de nagyon nem mindegy, hogy annak haszonélvezői leszünk-e, vagy lemaradunk az élvonaltól. Ezért nagyon fontos, hogy minél több információ és tudás cseréljen itt a blogon gazdát. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha sokan és sokat beszélgetünk, vitatkozunk ezekről a kérdésekről.
Éppen ezért nagyon szívesen látunk minden érdeklődőt, azokat is akik csak olvassák, és különösen azokat, akik kommentekkel további hasznos információkkal gazdagítják ezt az oldalt.

A Smart Farming blog gazdái:

Dr. Gyódi Péter (FarmFacts Hungary Kft.)
mail: info@nextfarming.hu
web: www.smartfarming.hu

Dr. Szieberth Dénes (Magyar Kukoricaklub)
mail: magyarkukoricaklub@me.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .